Barcelona 1714

Barcelona 1714, d’Oriol Garcia i Quera (Editorial Casals)

Barcelona 1714 ens trasllada als últims dies del setge borbònic sobre la ciutat de Barcelona, al final de la Guerra de Successió. Gran part de Catalunya i de l’antiga Corona d’Aragó havia donat suport a Carles d’Àustria, en el seu enfrontament dinàstic amb Felip de Borbó, per aconseguir la corona espanyola. El 1714, només resistia Barcelona contra les tropes borbòniques.

Aquest còmic ens narra aquests fets, com era la resistència dels barcelonins al setge.  Apareixen els grans personatges històrics com Rafael Casanovas, però també la vida quotidiana de la gent que patia la misèria de la guerra. Molt interessant per conèixer un dels esdeveniments històrics que més han marcat la història de Catalunya.

El setge de més de 40.000 soldats borbònics sobre Barcelona.

Deja tu comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: